Tiger 800 XCa

Tiger 800 XCa
  • Tiger 800 XCa
  • Tiger 800 XCa
proefrit aanvragen
Vanaf € 17.300,00

Met de topspecificaties van de opwindende volledig nieuwe Tiger 800 XCA begint uw avontuur letterlijk hier, met een motor die nu offroad net zo fantastisch is als hij op de weg altijd al was.

De voortreffelijke offroad-georiënteerde Tiger 800 XCA is uitgerust met integrale ledverlichting, fullcolour TFT-instrumenten, (uit)schakelbare tractiecontrole en ABS, zes rijmodi waaronder de nieuwe modus ‘Off-Road Pro’, en een 95pk 800cc-Triple-blok van een nieuwe generatie met een kortere eerste versnelling voor een naadloze koppelverdeling onderin en een nog betere acceleratie. Tot de standaarduitrusting behoren verwarmde berijders- en passagierszadels, verwarmde handvatten, led-mistlampen en extra stroomaansluitingen voor wat u maar nodig hebt, van verwarmde kleding tot GPS-systemen.

Deze Tiger 800 zit boordevol technologie en betekent een nieuwe mijlpaal in offroad-avonturen, terwijl de verbeterde rijpositie u optimaal laat profiteren van de kenmerkende wendbaarheid van Triumph. Voeg daar nog een 21-inch voorvelg aan toe voor echte offroad-prestaties, een hoogwaardig voorspatbord en de moderne stijl van de nieuwe Tiger 800 aan toe en u hebt alles wat u nodig hebt voor een spannende offroad-ervaring. Avontuurlijk rijden is nog nooit zo fijn geweest.

Vragen?

Onze diensten
iconentriumph-eng-accessories
iconentriumph-eng-clothing
iconentriumph-eng-finance
iconentriumph-eng-insurance
iconentriumph-eng-occassions
world-blac-store-triumph.jpg
Ontvang de nieuwsbrief

Aboneer op onze gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven over evenementen en acties!