Tiger 800 XCx

Tiger 800 XCx
  • Tiger 800 XCx
  • Tiger 800 XCx
  • Tiger 800 XCx
  • Tiger 800 XCx
proefrit aanvragen
Vanaf € 15.875,00

De superieure Tiger 800 XCX is geschikt voor ieder avontuur en biedt een van de meest offroad-gerichte pakketten waarmee een Triumph Tiger 800 ooit is uitgerust.

De XCX is een motor met een echte offroad-uitstraling en -functionaliteit en biedt zowel een verbeterde rijpositie als de nieuwe, moderne Tiger 800-stijl. Het ingrijpend geoptimaliseerde Triumph 800-driecilinderblok met de snellere respons, het 21-inch voorwiel en het TFT-instrumentendisplay zijn slechts drie voorbeelden van de vele voorzieningen, innovaties en aanpassingen van de nieuwste generatie van deze opwindende offroad-avonturier. Zodra u de gebaande paden verlaat, profiteert u van de nieuwe, kortere eerste versnelling die u meer tractie bij lage snelheden geeft en die onmiddellijk reageert precies wanneer u dat het meest nodig hebt.

Met de nieuwe rijmodus 'Off-Road Pro' ervaart u het avontuur nog intenser door de ABS en tractiecontrole uit te schakelen. Bovendien omvat de toonaangevende basistechnologie een elektronische gasklepregeling en een volledig nieuw Brembo-voorremsysteem.

Vragen?

Onze diensten
iconentriumph-eng-accessories
iconentriumph-eng-clothing
iconentriumph-eng-finance
iconentriumph-eng-insurance
iconentriumph-eng-occassions
world-blac-store-triumph.jpg
Ontvang de nieuwsbrief

Aboneer op onze gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven over evenementen en acties!