Tiger 800 XR

Tiger 800 XR
  • Tiger 800 XR
  • Tiger 800 XR
proefrit aanvragen
Vanaf € 13.200,00

De nieuwe Tiger 800 XR heeft een voorkeur voor de weg en is ideaal voor toeren op snelwegen over de hele wereld en door steden, maar ook buiten de gebaande paden soepel te besturen.

De XR is een motor met een soepel afgegeven vermogen en vertrouwenwekkende functies. De betere respons van het Triumph 800 Triple-blok en het lichtere, verbeterde uitlaatsysteem zijn slechts twee van de vele functies, innovaties en aanpassingen die zijn aangebracht in deze nieuwste generatie van het XR-model.

De gegoten 19-inch aluminium voorvelg en Metzeler Tourance-banden werken perfect samen met de verstelbare vering van de XR voor soepele en comfortabele ritten op de weg. U profiteert van de verbeterde rijpositie en de nieuwe, kortere eerste versnelling die u meer tractie bij lage snelheden geeft en die onmiddellijk reageert precies wanneer u dat het meest nodig hebt.

Dit alles wordt gecombineerd met de toonaangevende basistechnologie inclusief de elektronische gasklepregeling, (uit)schakelbare ABS en tractiecontrole en een eigenzinnigere Tiger 800-stijl. De nieuwe Tiger 800 XR legt de lat hoger voor allroad-comfort voor lange reizen.

Vragen?

Onze diensten
iconentriumph-eng-accessories
iconentriumph-eng-clothing
iconentriumph-eng-finance
iconentriumph-eng-insurance
iconentriumph-eng-occassions
world-blac-store-triumph.jpg
Ontvang de nieuwsbrief

Aboneer op onze gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven over evenementen en acties!