Tiger 800 XRt

Tiger 800 XRt
  • Tiger 800 XRt
  • Tiger 800 XRt
  • Tiger 800 XRt
proefrit aanvragen
Vanaf € 16.700,00

De nieuwe Tiger 800 XRT biedt met zijn topspecificaties nog meer functionaliteit voor zinderende avonturen op de weg, maar ook vertrouwen als u verder wilt gaan waar de weg ophoudt.

De XRT is een motorfiets die topcomfort combineert met serieus avontuur door een soepele vermogensafgifte en vertrouwenwekkende functies. Zoals u mag verwachten van het topmodel uit de reeks wordt deze motor geleverd met een Triumph 800 Triple-blok met volop respons, een lichter uitlaatsysteem, nieuw fullcolour TFT-instrumentenpaneel en schakelaarbehuizing met achtergrondverlichting, in vijf standen verstelbaar scherm, vijf rijmodi, een nieuwe rijpositie en nog veel meer functies die de nieuwe Tiger 800 XRT in alle opzichtende beste van zijn generatie maken. De nieuwe verstelbare Showa-vering op de 19-inch voorvelg van gegoten aluminium en de Metzeler Tourance-banden zorgen samen met de geavanceerde elektronische systemen van de XRT en de verwarmde motorrijder- en passagierszadels voor compleet intuïtieve en uiterst comfortabele ritten op de weg.

Andere opvallende nieuwe eigenschappen zijn de kortere eerste versnelling voor meer tractie bij lage snelheden en een snelle respons wanneer u dat het meest nodig hebt, en ook de toonaangevende basistechnologie en functies van de Tiger met elektronische gasklepregeling en een nieuw hoogwaardig Brembo-voorremsysteem. De nieuwe Tiger 800 XRT zorgt voor maximaal avontuur op de weg, iedere dag opnieuw.

Vragen?

Onze diensten
iconentriumph-eng-accessories
iconentriumph-eng-clothing
iconentriumph-eng-finance
iconentriumph-eng-insurance
iconentriumph-eng-occassions
world-blac-store-triumph.jpg
Ontvang de nieuwsbrief

Aboneer op onze gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven over evenementen en acties!