Tiger 800 XRx LOW

Tiger 800 XRx LOW
  • Tiger 800 XRx LOW
  • Tiger 800 XRx LOW
proefrit aanvragen
Vanaf € 14.975,00

De verlaagde Tiger 800 XRX 'LRH' heeft een voorkeur voor de weg en is een nog toegankelijkere versie van deze soepel te besturen motor, die ideaal is voor toeren op snelwegen over de hele wereld.

De modern vormgegeven XRX 'LRH' wordt geleverd met een toegankelijke zadelhoogte van 780 mm, wat 50 mm lager is dan de standaardhoogte van de Tiger XRX, en heeft een zadelverstelling waarmee de hoogte nog eens 20 mm kan worden teruggebracht tot het minimum van 760 mm voor een nieuwe, toegankelijke rijpositie. De verhoogde respons van het Triumph 800 Triple-blok, het lichtere uitlaatsysteem, het nieuwe fullcolour TFT-instrumentenpaneel en de schakelaarbehuizing, het scherm dan in vijf standen versteld kan worden en de vier rijmodi zijn nog maar enkele van de vele eigenschappen die deze verlaagde XRX van de nieuwe generatie heeft meegekregen. De gegoten 19-inch voorvelg en Metzeler Tourance-banden werken samen met de dynamische systemen van de XRX 'LRH' om u een heerlijke comfortabele allroad-rit te garanderen.

U merkt onmiddellijk de nieuwe, kortere eerste versnelling op die u meer tractie bij lage snelheden geeft en die onmiddellijk reageert precies wanneer u dat het meest nodig hebt. Bovendien omvat de toonaangevende basistechnologie een elektronische gasklepregeling en een volledig nieuw Brembo-voorremsysteem. De nieuwe Tiger 800 XRX levert iedere dag opnieuw een compleet avontuur op de weg.

Vragen?

Onze diensten
iconentriumph-eng-accessories
iconentriumph-eng-clothing
iconentriumph-eng-finance
iconentriumph-eng-insurance
iconentriumph-eng-occassions
world-blac-store-triumph.jpg
Ontvang de nieuwsbrief

Aboneer op onze gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven over evenementen en acties!