Bonneville T120

Bonneville T120
  • Bonneville T120
  • Bonneville T120
  • Bonneville T120
proefrit aanvragen
Vanaf € 14.900,00

Met zijn perfecte balans tussen urban uitstraling en elegantie is de Bonneville T120 de directe afstammeling van de legendarische Bonneville-motorfiets uit 1959.

Van de geluiddempers in peashooterstijl, het profiel van het motorblok en de schitterende details tot zijn legendarische silhouet is dit precies de moderne klassieker zoals u hem wilt hebben. Het 1200cc Bonneville-motorblok met hoog koppel wordt gevoed door een authentiek vormgegeven dubbel gasklephuis en levert een indrukwekkend maximum koppel van 105 Nm bij slechts 3.100 t/min. Met opwindende prestaties, een superieur comfort, praktische functionaliteit en dynamisch, maar toch gebruiksvriendelijk, rijgedrag rijdt u hier met plezier de hele dag op, iedere dag, alleen of met een duopassagier.

De vertrouwde technologie is subtiel ingebouwd, zoals ABS, elektronische gasklepregeling, tractiecontrole, bekrachtigde koppeling, twee rijmodi en handvatverwarming als standaarduitrusting, met vloeistofkoeling voor een zuiniger brandstofverbruik. Samen met de klassieke vormgeving van de Bonneville T120 is het resultaat onweerlegbaar een fraaie evolutie van een echte legende.

Vragen?

Onze diensten
iconentriumph-eng-accessories
iconentriumph-eng-clothing
iconentriumph-eng-finance
iconentriumph-eng-insurance
iconentriumph-eng-occassions
world-blac-store-triumph.jpg
Ontvang de nieuwsbrief

Aboneer op onze gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven over evenementen en acties!