Scrambler 1200 XC

Scrambler 1200 XC
  • Scrambler 1200 XC
  • Scrambler 1200 XC
proefrit aanvragen
Vanaf € 16.700,00

De Scrambler 1200 XC is gebouwd om een geheel nieuwe standaard te bepalenen combineert uitzonderlijke modern klassieke prestaties, capaciteiten en vertrouwen op de weg met inspirerende, behendige handling en prachtige scrambler-looks van de 21ste^} eeuw.

Een echte primeur in dual-purpose motorrijden, het levert verbluffende moderne mogelijkheden voor de weg en alles wat u nodig hebt om echt avontuurlijk off-road te rijden met vertrouwen en in stijl. Aangedreven door de nieuwste krachtige 1200cc Bonneville twin-motor met een uniek 'scrambler-geluid'. Deze gloednieuwe motorfiets is volledig uitgerust met een adembenemende mix van de hoogste technische specificaties en mogelijkheden die zorgen voor een responsieve en inspirerende rit . En als aanvulling op de toonaangevende prestaties zorgen de geavanceerde technologie en de beste scrambler-ergonomie voor een comfortabele houding en voor superieur comfort voor de rijder zowel op de weg als off-road.

En hoewel alles aan de XC prachtig is vormgegeven, gedetailleerd en ontworpen om indruk te maken, kunt u uw rit nog verder verbeteren en uw motorfiets een persoonlijk tintje geven met meer dan 80 nieuwe Scrambler 1200-accessoires en twee inspiratiesets.

Vragen?

Onze diensten
iconentriumph-eng-accessories
iconentriumph-eng-clothing
iconentriumph-eng-finance
iconentriumph-eng-insurance
iconentriumph-eng-occassions
world-blac-store-triumph.jpg
Ontvang de nieuwsbrief

Aboneer op onze gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven over evenementen en acties!