Scrambler 1200 XE

Scrambler 1200 XE
  • Scrambler 1200 XE
  • Scrambler 1200 XE
proefrit aanvragen
Vanaf € 17.900,00

De gloednieuwe Scrambler 1200 XE met topspecificaties vertegenwoordigt de ultieme vrijheid van motorrijden. Dit is een motorfiets die ongeëvenaard is op zowel de weg als off-roadmet een rechte zithouding voor beter zicht en een ergonomisch geoptimaliseerde set-up die net zo natuurlijk op het asfalt rijdt als tijdens een avontuurlijke off-road rit , evenals (natuurlijk) volledige scrambling.

Met een prachtige combinatie van zelfvertrouwen, iconisch ontwerp en eersteklas afwerking, gecombineerd met toonaangevende on-roade capaciteiten en een geheel nieuwe benchmark in off-road-scramblingprestaties - het resultaat is ronduit adembenemend. De specificatie van de gebruikte onderdelen, met onder andere lange veerweg Öhlins achterschokbrekers en Brembo M50-remmen, domineert zonder twijfel in deze categorie. We hebben de XE ook voorzien van veel geavanceerde technologie om de rijder alles te geven wat nodig is om elke rit te benaderen met zelfverzekerdheid, toonaangevende functies waaronder geoptimaliseerde bochten ABS ,en tractiecontrole en 6 rijmodi waaronder Off-Road Pro.

Om de status van dit topmodel verder te weerspiegelen, zijn er vele hoogwaardige afwerkingen en details die exclusief zijn voor de 1200 XE. De meer dan 80 aangepaste Scrambler 1200-accessoires en twee inspiratiesets helpen u bij het specificeren van uw scrambler om overal naartoe te gaan - van de stad tot touring tot scheuren in de woestijn.

Vragen?

Onze diensten
iconentriumph-eng-accessories
iconentriumph-eng-clothing
iconentriumph-eng-finance
iconentriumph-eng-insurance
iconentriumph-eng-occassions
world-blac-store-triumph.jpg
Ontvang de nieuwsbrief

Aboneer op onze gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven over evenementen en acties!