Street Twin

Street Twin
  • Street Twin
  • Street Twin
  • Street Twin
proefrit aanvragen
Vanaf € 10.700,00

De inspirerende geest van de originele Bonneville uit 1959 leeft nog steeds voort in elke nieuwe Street Twin, omdat elke Street Twin vol zit met een origineel karakter, een prachtige iconische stijl en moderne en geavanceerde functionaliteiten.

Als een belangrijke stap voorwaarts voor de meest succesvolle custom klassieker van Triumph, is de Street Twin ontworpen om betere prestaties en meer vermogen te leveren (tot 18% meer) en is de motorfiets uitgevoerd met hoger gespecificeerde apparatuur voor meer controle en comfort, nieuwe eersteklas technologie en een nog modernere custom stijl. Deze motorfiets biedt echt al het mooie en het authentieke karakter van een echte moderne klassieker, met een ongelooflijk koppel, geluid, rijgedrag en rijgevoel.

En met meer dan 140 accessoires is de Street Twin zo gemaakt dat hij persoonlijk kan worden aangepast zodat iedereen zijn rit kan aanpassen door het kuipwerk, de details en de functionaliteit van de motorfiets aan te passen aan hun individuele rij-behoeften.

Vragen?

Onze diensten
iconentriumph-eng-accessories
iconentriumph-eng-clothing
iconentriumph-eng-finance
iconentriumph-eng-insurance
iconentriumph-eng-occassions
world-blac-store-triumph.jpg
Ontvang de nieuwsbrief

Aboneer op onze gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven over evenementen en acties!