01-05-2015

Programma Belgian Triumph Meeting bekend!

De Belgian Triumph Meeting is inmiddels een begrip en staat voor de echte Triumph fans met dikke stift genoteerd in hun agenda's. Dit jaar organiseren wij dit feest samen met  onze fans, Pieter en Hans, al weer voor de 7de keer en het belooft een groot spektakel te worden!

Op het programma: 

Stuntrijder - Julien Welsch
Tijdens de meeting zal Triumph's eigen stuntrijder Julien Welsch alles uit zijn speciaal aangepaste Street Triple halen om de handen van het publiek op elkaar te krijgen. De fransman krijgt een deel van de voorgelegen weg als canvas om te besmeuren met een dikke laag rubber. 

Live Music 
Naast het geronk van de twee en driecilinders kan men ook genieten van de rock & blues band Cold Cut Combo met "Big Man" fred op drums en jankende gitaren van Jean Pierre en Marc! 

Speed Triple Contest 
Ter ere van het 21-jarig jubileum zetten wij bij Triumph de legendarische Speed Triple in de schijnwerpers. Dit natuurlijk met de speciale editie, de Speed94. Maar niet alleen willen we de Speed Triple in het licht zetten, ook de eigenaren komen aan de beurt. Speciaal daarom organiseren we op de Meeting een Speed Triple Contest waar de eigenaren van de mooiste Speed Triple's kans maken op mooie prijzen uit de Speed94 collectie! We zullen een verdeling maken in volgende categorieën, tot 1996, 1997 tot 2000, 2006 tot nu, ook zal een een winnaar over alle categorieën aangewezen worden zijn. Daarom hierbij een oproep aan alle Speed Triple eigenaren om met hun trots naar de Belgian Triumph Meeting te komen. Vooraf inschrijven is niet nodig wel vragen wij aan iedereen die wil deelnemen om een uur eerder (11 uur) af te komen. 

Free T-shirt met een Ticket
Ook dit jaar hebben we weer dat felbegeerde Belgian Triumph T-shirt, echter reserveren we deze alleen voor die mensen die vooraf aan het evenement het OFFICIAL TICKET hebben opgehaald. Deze tickets zijn vanaf nu gratis bij ons af te halen!

Testrijden op een Cruiser
De Cruiser Plus dealers zullen vanaf het terrein van Rick's Place testritten aanbieden op diverse Triumph Cruisers. Zo kunt u eens vrijblijvend kennis maken met onze geweldige Cruiser Range. U kunt zich ter plaatse inschrijven. 

De Belgian Triumph Meeting is een absolute must om te bezoeken voor iedere Triumph fan. Het ademt de sfeer van de Tridays, maar dan een stuk dichterbij! 

Locatie
Rick's Place
Fortsesteenweg 31
2860 Sint-Katelijne-Waver, België

Doors Open:
12:00

Hou deze site en de Facebook pagina van de Belgian Triumph Meeting in de gaten en blijf op de hoogte!

Meer nieuws

Deel deze pagina op:

Bel 016 63 50 82